Multicooker Philips otrzymał bardzo dobra ocenę/wyróżnienie przyznane przez redakcję agdlab.pl

grudzień 11, 2013

AGD-lab: „…urządzenie jest idealne do małej kuchni, ale przydatne również w dużej i na pewno warto je kupić. Multicooker spełni oczekiwania tych, którzy cenią sobie wygodę oraz przyjemność gotowania - nie wymaga dodatkowych naczyń, zastępuje nie tylko tradycyjny garnek, ale również patelnię i piekarnik, można w nim także gotować na parze. Przyrządzanie
potraw jest proste, praktycznie nie różni się od tradycyjnych sposobów, a jeśli ktoś zupełnie nie ma ochoty ingerować w proces przygotowywania posiłku, może wybrać jeden z programów automatycznych. Sprzęt zdecydowanie zasługuje na naszą rekomendację”

Urszula Karniewicz
Menedżer komunikacji korporacyjnej
Philips Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 195B, 02-222 Warszawa
E-mail: urszula.karniewicz@philips.com

O spółce Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) jest zdywersyfikowaną firmą, skupioną na ochronie zdrowia i poprawie jakości ludzkiego życia dzięki wprowadzaniu znaczących innowacji w obszarze ochrony zdrowia, kształtowania stylu życia oraz oświetlenia. Firma posiada swoją główną siedzibę w Holandii. W 2012 roku wartość sprzedaży produktów marki Philips wyniosła 24,8 mld euro. Firma zatrudnia około 115 tys. pracowników w działach sprzedaży i usług w ponad 100 krajach. Philips jest liderem na rynku opieki kardiologicznej, intensywnej terapii i domowej opieki nad chorymi, energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych zastosowań oświetlenia, a także w produkcji golarek, elektroniki użytkowej oraz produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Dodatkowe informacje na stronach www.philips.com/newscenter.