Philips Sonicare Black Diamond otrzymał tytuł Grand Prix Męska Rzecz 2013!

grudzień 16, 2013

Siódma edycja „Męskiej Rzeczy” organizowanej przez TVN Turbo przeszła do historii. Spośród, nominowanych przez Jury, nowości rynkowych widzowie w głosowaniu SMS zdecydowali. Najbardziej męską z męskich rzeczy 2013 w kategorii na co dzień okazała się szczoteczka Philips Sonicare Black Diamond! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na ten produkt.

Philips Sonicare Black Diamond zdobył także największe uznanie jury i tym samym otrzymał tytuł Grand Prix Męska Rzecz 2013!!! (więcej informacji na http://meskarzecz2013.tvn.pl)

Urszula Karniewicz
Menedżer komunikacji korporacyjnej
Philips Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 195B, 02-222 Warszawa
E-mail: urszula.karniewicz@philips.com

O spółce Royal Philips:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) jest zdywersyfikowaną firmą, skupioną na ochronie zdrowia i poprawie jakości ludzkiego życia dzięki wprowadzaniu znaczących innowacji w obszarze ochrony zdrowia, kształtowania stylu życia oraz oświetlenia. Firma posiada swoją główną siedzibę w Holandii. W 2012 roku wartość sprzedaży produktów marki Philips wyniosła 24,8 mld euro. Firma zatrudnia około 115 tys. pracowników w działach sprzedaży i usług w ponad 100 krajach. Philips jest liderem na rynku opieki kardiologicznej, intensywnej terapii i domowej opieki nad chorymi, energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych zastosowań oświetlenia, a także w produkcji golarek, elektroniki użytkowej oraz produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Dodatkowe informacje na stronach www.philips.com/newscenter.