Sokowirówka Philips HR 1864 z technologią QuickClean zdobyła największe uznanie wśród Jury konkursu „Produkt Roku" organizowanego przez magazyn „Świat Kobiety"

styczeń 30, 2014

Miło nam poinformować, że sokowirówka Philips  HR 1864  z technologią QuickClean zdobyła największe uznanie wśród Jury konkursu „Produkt Roku” organizowanego przez magazyn „Świat Kobiety”.Tym samym uzyskaliśmy I miejsce w kategorii DOM w podkategorii DROBNY SPRZĘT AGD DO DOMU.

Nagrado 2013

Sokowirówka Philips  HR 1864

Sokowirówka Philips HR 1864

Urszula Karniewicz
Menedżer komunikacji korporacyjnej
Philips Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 195B, 02-222 Warszawa
E-mail: urszula.karniewicz@philips.com

O Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Firma Philips z główną siedzibą w Holandii w 2012 roku odnotowała sprzedaż w wysokości 24,8 miliardów euro, zatrudnia około 116 000 pracowników i oferuje swoje produkty oraz usługi w ponad 100 krajach świata, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.