Philips AVENT dla przyszłych mam

maj 20, 2014

26 maja to szczególna data, o której pamięta chyba każdy. W tym roku to także Twoje święto, bo nawet, jeśli do porodu masz jeszcze trochę czasu, ruchy malca z pewnością sprawiają, że czujesz się już mamą. W tym podwójnie szczególnym momencie Philips AVENT, marka polecana przez mamy na całym świecie, chce być z Tobą i Twoim Dzieckiem i zaprasza przyszłe mamy na wspólne świętowanie do Philips House.

Będzie to nie tylko okazja, żeby poznać inne mamy, które tak jak Ty przygotowują się do narodzin swojego maluszka, ale także, by porozmawiać ze specjalistami. Korzystając z niemal 30-letniego doświadczenia zdobytego na podstawie informacji przekazywanych przez mamy, Philips AVENT dobrze wie, że przyszłe mamy mają wiele wątpliwości i potrzebują profesjonalnych rad.

W związku z tym na spotkanie oprócz specjalistów Philips AVENT zostaną zaproszone położne oraz konsultantki laktacyjne, które wszystkim chętnym udzielą bezpłatnych porad i pomogą przygotować się do tego szczególnego momentu w życiu kobiety.

We współpracy z Philips Healthcare, Philips Avent przygotował też możliwość wykonania badania USG przeprowadzonego przez lekarza ginekologa-położnika, gdyż Philips doskonale rozumie, że diagnostyka i zwrócenie uwagi na szczegóły pomaga mamom czuć się pewniej i spokojniej. Niespodzianką dla mam, które nie mogą doczekać się, by zobaczyć ruchy i uśmiechy czy grymasy malca, będzie też rewolucyjne badanie USG 4D, które pozwala zaspokoić naturalną ciekawość i dokładnie obejrzeć dziecko z każdej możliwej strony.

Możesz więc zrobić sobie prezent na Dzień Matki i już teraz zobaczyć, jak Twoja pociecha się do Ciebie uśmiecha! Zdjęcia z USG 4D będą też wyjątkową pamiątką dla Ciebie i Twojego dziecka.

Przyszłe mamy Philips Avent zaprasza do wspólnego świętowania 29 maja 2014 r. w godz. 10.00-15.00 do siedziby Philips, przy Al. Jerozolimskich 195B w Warszawie.

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 112 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.