Ciesz się satynowym dotykiem

maj 20, 2014

Kobiety przywiązują dużą wagę do skutecznego usuwania włosów, jednak wiele z nich jest niezadowolonych ze stosowanych przez siebie metod: albo owłosienie pojawia się ponownie po zbyt krótkim czasie, albo też stan skóry po zabiegu pozostawia wiele do życzenia. Depilator Philips SatinSoft stanowi idealne rozwiązanie obu tych problemów.

Technologia wykorzystana w modelu SatinSoft to wyjątkowy system hipoalergicznych dysków, które umożliwiają skuteczne usuwanie cienkich i krótkich włosków bez pociągania za skórę, zapewniając tym samym ochronę skóry oraz jej higienę. Dodatkowo depilator jest doskonałym rozwiązaniem dla delikatnych obszarów ciała, dzięki nasadce do obszarów delikatnych i głowicy golącej, która doskonale przylega do kształtów okolic bikini i obszarów pod pachami, zapewniając dokładne i gładkie golenie. Do zestawu dołączono ponadto dodatkową nasadkę grzebieniową do przycinania dłuższych włosków przed depilacją lub skracania włosków w okolicach bikini.

Depilator jest bardzo wygodny w użytku. Najwyższy model z serii SatinSoft przystosowany jest do korzystania na sucho lub na mokro. Dzięki temu depilacja jest bezbolesna, a skóra gładka w kilka minut. Dla jeszcze przyjemniejszej depilacji SatinSoft posiada wibrujący pasek masujący, który stymuluje i łagodzi skórę. Możesz też wybrać optymalne ustawienie prędkości w zależności od potrzeby: szybkość nr 1 przeznaczona jest do bardzo delikatnej depilacji, a szybkość nr 2 do bardzo skutecznej depilacji.

Aby przygotować skórę do depilacji, warto  skorzystać z hipoalergicznej szczotki peelingującej, która usuwa martwy naskórek i zapobiega wrastaniu włosków. Szczoteczka doskonale mieści się w dłoni i umożliwia wygodną obsługę w każdych warunkach - na mokro i na sucho. Dzięki temu będziesz miała gwarancję, że Twoja skóra jest jedwabiście gładka, a Ty możesz się cieszyć zupełnie nowym wymiarem kobiecości.

Rekomendowana cena HP6522/01 wynosi 389 PLN

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 115 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.