Idealna broda bez bałaganu

maj 20, 2014

Nieważne czy popołudniowy czy trzydniowy - perfekcyjny zarost stanowi dla wielu mężczyzn podstawę ich wizerunku. Idealnie byłoby mieć urządzenie, które pozwoli na stylizację zarostu dostosowaną do indywidualnych potrzeb, a przy tym umożliwiające łatwe i precyzyjne strzyżenie, i to najlepiej bez zbędnego bałaganu.

Wszystkie te wymagania spełnia nowy wydajny trymer Philips BT7085/15. Jego elastyczna nasadka grzebieniowa dopasowuje się do kształtu twarzy, zapewniając równe przycinanie w prosty i wygodny sposób. Nasadka grzebieniowa do zarostu nie ma przednich ząbków, aby zapewnić użytkownikowi lepszy widok podczas przycinania. Ponadto, za pomocą końcówki trymera można dokładnie wymodelować krawędzie zarostu, a zastosowanie trymera pod różnymi kątami pozwala uzyskać większą kontrolę nad długością włosów.  Nasadka idealnie nadaje się do skutecznego tworzenia zarówno efektu kilkudniowego, jak i popołudniowego zarostu, gdzie każdy szczegół ma znaczenie.

BT7085 posiada aż 18 zabezpieczonych ustawień długości od 1 mm do 18 mm. Wielofunkcyjny wyświetlacz w prosty sposób pokazuje ustawienie długości. Dodatkowo trymer został wyposażony w przycisk turbo, który zwiększa moc pracy trymera.

Wbudowany w trymer system zasysania wychwytuje ścięte włoski, które zazwyczaj wpadają do umywalki podczas przycinania. Pozwala to na uniknięcie zbędnego sprzątania po każdej stylizacji zarostu.

Ostrza BT7085 są samoostrzące i nie wymagają smarowania ani konserwacji, więc produkt jest gotowy do użytku w każdej chwili. Sam trymer jest też wydajny,

gdyż trwały akumulator litowo-jonowy zapewnia 75 minut działania po godzinie ładowania. Dodatkowo możliwe jest także działanie sieciowe.

Rekomendowane ceny detaliczne trymerów wynoszą:
BT7085/15 - 319 PLN
BT9290/32 - 459 PLN

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 115 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.