Samochód czysty jak nigdy wcześniej

lipiec 24, 2014

Zwiększ efektywność sprzątania dzięki odkurzaczowi samochodowemu Philips MiniVac o mocy 12 V. Jego dwustopniowy cykloniczny nadmuch zapewnia długotrwałą skuteczność odkurzania, a aerodynamiczny kształt nasadki gwarantuje doskonałe zbieranie kurzu.

Aby Twój samochód był czysty, nie wystarczy jedynie umycie karoserii. Tak samo ważne, a często bardziej uciążliwe jest czyszczenie wnętrza. Żeby dokładnie odkurzyć wszystkie zakamarki i utrzymać czystość w pojeździe na dłużej, z pewnością przyda się poręczny i skuteczny odkurzacz samochodowy.

Odpowiedzią na oczekiwania nawet najbardziej wymagających kierowców jest Philips MiniVac - bezworkowy miniodkurzacz, który pomorze w utrzymaniu auta w czystości. Cykloniczny nadmuch odkurzacza bezworkowego zatrzymuje kurz wewnątrz urządzenia oraz zapewnia dużą moc ssania i długotrwałą skuteczność sprzątania. Dwustopniowy system filtracji uniemożliwia wydostawanie się kurzu z powrotem na zewnątrz. Pierwszy filtr zatrzymuje większość brudu, a drugi filtr wyłapuje jego mniejsze cząsteczki.

Philips MiniVac jest przystosowany do napięcia 12V dzięki zasilaczowi samochodowemu. Zasialacz umożliwia także nieograniczony czas pracy podczas odkurzania pojazdu. Odkurzacz posiada też wyświetlacz sygnalizujący o stanie naładowania akumulatora.

Ten miniodkurzacz jest przystosowany do odkurzania samochodu także przez swoją budowę. MiniVac ma wygodną rączkę w kształcie pętli i delikatną gumową powłokę, które zapewniają pewny uchwyt. Z kolei aerodynamiczny kształt nasadki odkurzacza Philips MiniVac został stworzony z myślą o dokładnym zbieraniu nawet najmniejszych cząsteczek kurzu. Ergonomiczna nasadka pomaga czyścić nawet bardzo trudno dostępne zakamarki auta.

Do odkurzacza Philips MiniVac dołączono szeroką gamę akcesoriów, dzięki którym można przy minimalnym wysiłku posprzątać samochód, a także inne wnętrze. Odkurzacz jest wyposażony w małą i dużą szczotkę, małą i dużą szczelinówkę oraz długą rurę, które doskonale sprawdzają się podczas odkurzania nawet trudno dostępnych miejsc. Trzymanie wszystkich akcesoriów i zasilacza samochodowego w jednym miejscu umożliwia dołączona do zestawu torba.

Teraz w każdej chwili możesz mieć pod ręką narzędzia potrzebne do wyczyszczenia samochodu!

Rekomendowana cena detaliczna odkurzacza FC6141/01 wynosi 229 PLN.

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 112 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.