Podejmij wyzwanie Philipsa i zostań drugim w historii Polakiem w kosmosie!

październik 23, 2014

Philips wprowadził właśnie do swojego portfolio rewolucyjne golarki, które są przyszłością golenia. Z tej okazji już niedługo ruszy konkurs Misja Kosmos, w ramach którego, choć brzmi to dość niewiarygodnie, Philips przekaże zwycięzcy bilet na lot w kosmos!

Aby stać się drugim Polakiem w historii, który znajdzie się w przestrzeni kosmicznej, należy nagrać filmik pokazujący, jak można pokonać prawa fizyki. Autorzy 6 najlepszych zgłoszeń otrzymają kolejne wyzwania - po jednym opracowanym przez współpracujących z Philipsem videoblogerów: adBustera i SciFan oraz jedno wybrane spośród pomysłów internautów. Po drugim etapie zostanie wybrany zwycięzca, który otrzyma niewiarygodną szansę odbycia podróży na wysokość 100 km. Można więc liczyć na kosmiczną zabawę i rewolucyjne wyzwania.

Tak samo rewolucyjne są nowe modele golarek Philips serii 9000 series, których głowice dzięki autorskiej technologii ContourDetect poruszają się w ośmiu różnych kierunkach, tak, aby wykryć kształt twarzy i się do niego dostosować. Dzięki temu, aby usunąć włoski z trudno dostępnych miejsc, szczególnie tam, gdzie rosną one w różnych kierunkach, nie trzeba już golić tego samego miejsca na twarzy lub szyi kilka razy, narażając tym samym skórę na niepotrzebne podrażnienia.

Golarki wyposażone są także w zaawansowany system precyzyjnych ostrzy V-Track, które skutecznie wyłapują i usuwają najbardziej przylegające włoski, przez co usuwają do 20% więcej włosków w każdym ruchu*.  Dzięki personalizacji ustawień, mężczyźni mogą z kolei dostosować golarkę do typu skóry i włosów, co zapewnia optymalny komfort na wszystkich partiach twarzy i szyi.

75 lat historii i doświadczenia w opracowywaniu nowych technologii, które całkowicie zmieniły podejście mężczyzn do golenia, pozwoliło marce Philips na stworzenie golarek 9000 series - jak dotąd najbardziej zaawansowanych golarek elektrycznych na świecie. Teraz Philips chce pójść kilka kroków dalej i pomóc zbudować historię Polski w kosmosie, a Ty możesz stać się jej częścią. Podejmij wyzwanie i weź udział w konkursie Misja Kosmos! Więcej informacji na www.philips.pl/misjakosmos

*w porównaniu z modelami Philips SensoTouch

Misja Kosmos

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 115 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.