SWOBODNA STYLIZACJA I ZDROWE LOKI DZIĘKI NOWEJ LOKÓWCE PHILIPS ProCare HP8619

styczeń 15, 2015

Wciąż te same doskonałe efekty i większy komfort

Lokówka Philips ProCare została opracowana na podstawie sukcesu wcześniejszego modelu lokówki stożkowej, a jej projekt przewidywał zastosowanie wyjątkowej, aksamitnie gładkiej powłoki soft-touch, którą jest pokryty wałek lokówki. Zapewnia ona dodatkową kontrolę stopnia nagrzania i ochronę przed wysoką temperaturą, dzięki czemu kobiety mogą pewnie i wygodnie stylizować włosy nawet na trudno dostępnych obszarach, np.

z tyłu głowy. Innowacyjna powłoka soft-touch chroni skórę szczególnie narażonych części ciała, takich jak czubki palców, uszy, szyja lub skóra głowy, przed bezpośrednim kontaktem z nagrzanym wałkiem lokówki bez uszczerbku dla wygody użytkowania urządzenia czy efektu stylizacji.

„Dla wielu kobiet wciąż dużym problemem jest uzyskiwanie pożądanego kształtu loków, wynikające z trudności związanych ze zbyt skomplikowaną obsługą lokówki lub przypadkowym oparzeniem skóry podczas stylizacji”, mówi  Iza Rogulska PR Manager Philips CL. „Wsłuchaliśmy się w problemy naszych konsumentek i nawiązaliśmy współpracę z cieszącymi się międzynarodową sławą ekspertami ds. pielęgnacji i stylizacji włosów, aby wspólnie opracować lokówkę ProCare. Dzięki niej kobiety mogą teraz łatwo i wygodnie stylizować fryzurę zależnie od indywidualnego rodzaju włosów i preferencji estetycznych, i nie martwić się przy tym o swoje palce”.

Wyjątkowe cechy urządzeń Philips ProCare

• Podobnie jak poprzedni model lokówki, urządzenie Philips ProCare jest wyposażone we wskaźnik utrwalenia loków sygnalizujący zakończenie procesu skręcania pasma włosów i zapobiegający ich przegrzaniu.
  • Funkcja cyfrowego ustawienia temperatury do maksymalnie 200˚C umożliwia kobietom kontrolowanie procesu stylizacji poprzez dostosowanie temperatury i czasu utrwalania włosów do indywidualnego rodzaju włosów i preferencji estetycznych.

Rekomendowana cena detaliczna lokówki ProCare Curler HP8619
wynosi 209 PLN.

O Royal Philips

Spółka Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) to zdywersyfikowana firma działająca na rynku ochrony zdrowia i produktów konsumenckich, dążąca do poprawy jakości ludzkiego życia dzięki innowacjom technologicznym z dziedziny ochrony zdrowia, produktów konsumenckich i oświetlenia. Philips posiada siedzibę w Holandii i zatrudnia około 112 000 pracowników oraz oferuje swoje produkty i usługi w ponad 100 krajach na całym świecie. Sprzedaż produktów firmy osiągnęła w 2013 r. wartość 23,3 mld EUR, co daje jej czołową pozycję na rynku sprzętu medycznego stosowanego w kardiologii i intensywnej opiece medycznej oraz systemów monitorowania zdrowia pacjenta, a także energooszczędnych rozwiązań oświetleniowych i nowych technologii oświetleniowych oraz golarek i produktów do pielęgnacji jamy ustnej. Aktualne informacje o spółce Philips publikowane są na stronie www.philips.com/newscenter.