• Darmowa dostawa i zwrot

  • 30 dni na zwrot

  • 2 lata gwarancji

1
0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    Uzyskaj dokładnie taką pomoc, jakiej potrzebujesz
    Szukasz konkretnego rozwiązania dla Twojego produktu?

    Jak używać oleju w urządzeniu Philips Airfryer

    Odpowiedź na pytanie o to, jakiego oleju można używać (i jak z niego korzystać) podczas gotowania w urządzeniu Philips Airfryer, znajduje się poniżej.

    Instrukcje dotyczące używania oleju w urządzeniu Philips Airfryer

    W urządzeniu Philips Airfryer można używać dowolnego oleju, który nadaje się do grillowania, pieczenia lub smażenia. Można również używać tłuszczu zwierzęcego.

    Uwaga! Nie należy używać oleju tłoczonego na zimno, ponieważ spala się on w wysokiej temperaturze.

    Jeśli chcesz dodać olej do jedzenia, otocz nim składniki przed rozpoczęciem smażenia. Nie wlewaj oleju bezpośrednio do urządzenia Airfryer.

    Aby dodać olej do domowych potraw z ziemniaków (takich jak frytki), postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami:

    1. Obierz ziemniaki i pokrój je zgodnie z upodobaniami.
    2. Namaczaj ziemniaki w misce wody przez co najmniej 30 minut, a następnie wyjmij je i osusz za pomocą papierowego ręcznika.
    3. Wlej do miski pół łyżki oleju. Włóż je do miski i mieszaj z olejem tak długo, aż zostaną nim dokładnie pokryte.
    4. Włóż ziemniaki do kosza urządzenia Airfryer dłońmi lub za pomocą przyborów kuchennych.

    Aby dodać olej do większych składników, takich jak udka lub mięso:

    1. W razie potrzeby osusz powierzchnię produktu papierowym ręcznikiem.
    2. Lekko posmaruj olejem zewnętrzną część produktu lub użyj oleju w sprayu. Nałóż tylko jedną warstwę. Nadmiar tłuszczu będzie kapać na patelnię urządzenia Airfryer podczas smażenia gorącym powietrzem.

    Aby dodać olej do domowych potraw panierowanych:

    Wymieszaj bułkę tartą z olejem przed rozpoczęciem panierowania lub rozpyl/rozsmaruj odrobinę oleju na panierowaną potrawę.

    Wskazówka: Mięso i drób można również zamarynować (zamiast smarować je olejem).

    Uwaga! Dodawanie oleju jest konieczne tylko w przypadku przygotowywania domowych potraw ze świeżych, nieprzetworzonych składników, takich jak obrane ziemniaki lub kurczak. Dodanie oleju do niepoddanych obróbce składników powoduje powstanie chrupiącej skórki na potrawie i poprawia jej smak.

    Informacje podane na tej stronie dotyczą następujących modeli: HD9252/90 , HD9280/90 , HD9870/20 , HD9270/90 , CP0625/01 , CP0630/01 , HD9270/66 , HD9953/00 , HD9950/00 , HD9952/00 , HD9867/90 , HD9218/50 , HD9860/90 , HD9260/90 , HD9240/30R1 , HD9240/90R1 , HD9954/01 , CP0705/01 , HD9721/10 , HD9951/00 , CP0628/01 , CP0626/01 , CP0627/01 , HD9640/00 , HD9925/00 , HD9650/90 , HD9621/90 , HD9940/00 , HD9908/00 , HD9240/30 , HD9210/90 , HD9909/00 , HD9911/90 , HD9240/90 , HD9905/00 , HD9904/00 , HD9220/20 . Kliknij tutaj, aby wyświetlić więcej numerów produktów Kliknij tutaj, aby wyświetlić mniej numerów produktów

    Zarejestruj produkt
    Zarejestruj produkt

    Śledź obsługę gwarancyjną produktu

    Skorzystaj ze zwrotu gotówki, upominków i ofert specjalnych

    Zyskaj łatwy dostęp do pomocy technicznej

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    Naszą witrynę najlepiej wyświetlać w najnowszych wersjach przeglądarek Microsoft Edge, Google Chrome lub Firefox.