0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    Pomoc Philips

    Czy mogę używać sproszkowanych składników z blenderem próżniowym Philips?

    Opublikowano dnia 2021-07-04

    Używanie sproszkowanych składników w blenderze próżniowym Philips może spowodować uszkodzenie urządzenia. Jest jednak na to prosty sposób:

    Rozpuszczanie sproszkowanych składników w płynie

    Dodanie sproszkowanego składnika (np. cukru pudru, kakao w proszku, prażonej mąki sojowej lub białka) do blendera próżniowego Philips może spowodować jego zassanie do systemu próżniowego i uszkodzenie urządzenia. Z tego względu wszystkie sproszkowane składniki przed umieszczeniem w blenderze próżniowym należy rozpuścić. Można to zrobić, mieszając je krótko z płynem w osobnym pojemniku.

    Informacje podane na tej stronie dotyczą następujących modeli: HR3752/00 , HR3756/00 .

    Szukasz czegoś innego?

    Poznaj wszystkie opcje pomocy technicznej firmy Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Naszą witrynę najlepiej wyświetlać w najnowszych wersjach przeglądarek Microsoft Edge, Google Chrome lub Firefox.