Jeśli chcesz poznać najlepszy sposób na przygotowywanie jedzenia za pomocą spiralnego ostrza Philips, możemy Ci pomóc. Wystarczy postępować zgodnie z tymi wskazówkami i poradami.
W jaki sposób można uzyskać optymalne efekty za pomocą spiralnego ostrza Philips?
Wskazówki dotyczące przygotowywania warzyw za pomocą spiralnego ostrza Philips
Aby osiągnąć optymalne rezultaty za pomocą spiralnego ostrza firmy Philips, skorzystaj z poniższych wskazówek dotyczących przygotowania warzyw, kierując się kolejnością liczb na ilustracji:
- Aby zrobić ładne i długie spirale, pokrój warzywa na proste słupki o tej samej wysokości, co otwór na produkty.
- Odetnij końcówki warzyw (np. cukinii lub ziemniaków), aby uzyskać dobry kontakt z płytką napędową i końcówką tnącą.
- Trzymaj słupek prosto. Tylko prosty słupek pozostanie na środku od początku do końca krojenia.
- Ustaw na środku przygotowane warzywo, przyciskając je do małej metalowej rurki na środku końcówki tnącej.
- Nigdy nie ustawiaj więcej niż jednego kawałka warzywa w tym samym czasie na końcówce tnącej.