0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    Coffee chocolate shake

    Koktajl z masła orzechowego, banana i siemienia lnianego

    Pożywny koktajl z masła orzechowego, banana i siemienia lnianego to kolejny świetny pomysł na śniadanie. Masło orzechowe zapewnia organizmowi niezbędne proteiny, siemię lniane zwiększa zawartość błonnika, a banan sprawia, że koktajl zyskuje idealną gęstość. Mleko migdałowe oraz jogurt są świetnym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3, a ponadto są również bogate w tłuszcze nienasycone.

    0–30 minut
    Blender
    Wegetariańska
    Owoce
    Napoje i lody

    Składniki

    • 120 ml (1/2 szkl.) niesłodzonego, waniliowego mleka migdałowego
    • 125 g (3/4 szkl.) niskotłuszczowego jogurtu waniliowego
    • 2 łyżki mielonego siemienia lnianego
    • 1 łyżka kremowego masła orzechowego
    • 1 łyżeczka miodu
    • 1 dojrzały banan, pokrojony w plasterki

    Jak przygotować słodkie oblicze papryki:

    • Sposób przygotowania – jak przygotować orzechowo-bananowy koktajl z siemieniem lnianym:
    • 1. Obierz banana ze skórki i pokrój w plasterki.
    • 2. Umieść plasterki banana i pozostałe składniki w dzbanku.
    • 3. Zmiksuj składniki za pomocą blendera ręcznego.
    • 4. Przelej powstały koktajl do szklanki.
    • 5. Smacznego!
    Koktajl z masła orzechowego, banana i siemienia lnianego

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Naszą witrynę najlepiej wyświetlać w najnowszych wersjach przeglądarek Microsoft Edge, Google Chrome lub Firefox.