1
0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    • Darmowa dostawa i zwrot

    • 14 dni na zwrot

    • 2 lata gwarancji

    The Philips Chef

    Zielony koktajl imbirowo-brzoskwiniowy

    Zielony koktajl imbirowo-brzoskwiniowy to idealny przysmak na popołudnie. Zieleń koktajlu pochodzi z młodych liści szpinaku, a mrożone kawałki brzoskwini nadają mu gęstą konsystencję. Świeży imbir wprowadza do całości nutkę orzeźwienia! Koktajl jest świetnym źródłem witaminy K, dietetycznego błonnika, witamin A i C oraz potasu.

    Składniki

    • 100 g (1 szkl.), luźno upakowanego młodego szpinaku
    • 1 łyżeczka mielonego, obranego, świeżego imbiru
    • 450 g (2 szkl.) mrożonych brzoskwiń pokrojonych w plasterki
    • 2 łyżeczki miodu
    • 300 ml (1 1/4 szkl.) wody

    Instrukcje

    • Sposób przygotowania – jak przygotować zielony koktajl imbirowo-brzoskwiniowy:
    • Obierz i pokrój w plasterki brzoskwinie.
    • Umieść w dzbanku plasterki brzoskwini, dodaj szpinak, 2 łyżeczki miodu, łyżeczkę imbiru oraz dwie łyżeczki miodu. Dolej 300 ml wody.
    • Zmiksuj wszystko w blenderze ręcznym.
    • Przelej koktajl do szklanki.
    Zielony koktajl imbirowo-brzoskwiniowy