Ugotuj ryż w garnku do gotowania ryżu. Zagotuj w dużym garnku osoloną wodę.
Wymieszaj 1 ząbek czosnku z 2 łyżkami oleju sezamowego i dopraw do smaku solą. W robocie kuchennym, używając tarczy do szatkowania, poszatkuj ogórek, marchewkę i białą rzodkiew (warzywa powinny być pocięte na paski wielkości zapałek) i wymieszaj z każdym z warzyw trochę mieszanki z czosnkiem.
Rozgrzej w woku olej i podsmaż w wysokiej temperaturze, mieszając, mięso na steki z sosem sojowym, cukrem i pozostałym czosnkiem.
Nałóż łyżką warzywa i mięso na ryż i skrop olejem sezamowym. Podawaj z pastą gochujang.
Kliknięcie tego linku spowoduje opuszczenie oficjalnej witryny Royal Philips (“Philips”). Wszystkie linki do witryn internetowych będących własnością osób trzecich, które pojawiają się w tej witrynie, są udostępniane wyłącznie dla Twojej wygody. Wszelkie linki kierujące do innych stron nie stanowią akceptacji takiej innej strony i Philips nie wyraża żadnej opinii ani gwarancji w stosunku co rzetelności, terminowości lub czy odpowiedniego charakteru treści zawartych na jakiejkolwiek stronie, do których link znajduje się na witrynie i nie przyjmuje żadnej wynikającej z tego tytułu odpowiedzialności.
Zobacz też:
Ile wat i obrotów powinna mieć wyciskarka wolnoobrotowa?
Zobacz więcej
Air fryer – jak wybrać frytkownicę beztłuszczową?
Zobacz więcej
Ciasto w airfryerze – czy da się je upiec?
Zobacz więcej