0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    clean kitchen where recipes are prepared

    Stek z sarny z sosem orzechowym i granatami

    Bogaty i wyrazisty smak z ciekawym akcentem

    Porcje 4 p
    0–30 minut
    Warzywa
    Robot kuchenny
    Dania główne
    Bezmleczna
    Owoce
    Mięso

    Składniki

    • 100 g obranych orzechów włoskich
    • 1 obrany ząbek czosnku
    • 4 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia
    • 3 łyżki drobno posiekanej kolendry lub natki pietruszki
    • 100 ml soku z granatów
    • 4 steki z sarny o temperaturze pokojowej
    • 2 łyżki masła
    • 1 granat
    • świeżo zmielony czarny pieprz
    • - blacha do pieczenia wysmarowana tłuszczem
    • - robot kuchenny z końcówką tnącą

    Jak przygotować słodkie oblicze papryki:

    Stek z sarny z sosem orzechowym i granatami - Przepis gourmet | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Naszą witrynę najlepiej wyświetlać w najnowszych wersjach przeglądarek Microsoft Edge, Google Chrome lub Firefox.