Słodka i kwaskowa zarazem
Porcje 1 p, Czas przygotowania: 5 m, Czas gotowania 0 m
Składniki
- 1 łyżeczka octu balsamicznego
Instrukcje
- Sposób przygotowania – jak przygotować słodki i kwaskowy koktail słoneczna jeżyna:
- Umyj cztery jabłka, a następnie włóż je całe do sokowirówki.
- Wyciśnij sok z jabłek.
- Powstały sok wlej do blendera i dodaj do niego 200 g umytych jeżyn.
- Dodaj do całości 1 łyżeczkę octu balsamicznego.
- Zmiksuj wszystko.
- Przelej do szklanek.
- Najlepiej podawać sok zaraz po przygotowaniu.
- Czas przygotowania: 5 minut
Zobacz też:
Małe AGD do kuchni
Zobacz więcej
Malakser kuchenny - czym jest i do czego służy?
Zobacz więcej
Przegląd blenderów kielichowych z bidonami Philips
Zobacz więcej