Dokładnie odsącz kiełbaski na papierowym ręczniku i wytrzyj je do sucha.
Podziel ciasto francuskie na paski o rozmiarze 5 x 1½ cm i posmaruj je cienką warstwą musztardy.
Zawiń spiralnie każdą kiełbaskę w pasek ciasta.
Umieść kiełbaski w koszu i wsuń go do urządzenia airfryer. Ustaw zegar na 10 minut. Piecz kiełbaski w cieście, dopóki nie nabiorą złocistobrązowego koloru. Upiecz pozostałe kiełbaski w podobny sposób.
Podawaj kiełbaski na półmisku. Smakują wyjątkowo dobrze z musztardą.
Kliknięcie tego linku spowoduje opuszczenie oficjalnej witryny Royal Philips (“Philips”). Wszystkie linki do witryn internetowych będących własnością osób trzecich, które pojawiają się w tej witrynie, są udostępniane wyłącznie dla Twojej wygody. Wszelkie linki kierujące do innych stron nie stanowią akceptacji takiej innej strony i Philips nie wyraża żadnej opinii ani gwarancji w stosunku co rzetelności, terminowości lub czy odpowiedniego charakteru treści zawartych na jakiejkolwiek stronie, do których link znajduje się na witrynie i nie przyjmuje żadnej wynikającej z tego tytułu odpowiedzialności.
Zobacz też:
Ile wat i obrotów powinna mieć wyciskarka wolnoobrotowa?
Zobacz więcej
Air fryer – jak wybrać frytkownicę beztłuszczową?
Zobacz więcej
Ciasto w airfryerze – czy da się je upiec?
Zobacz więcej