0

Koszyk

W Twoim koszyku nie ma obecnie żadnych produktów.

    Mini Peppers with Goat Cheese

    Minipapryczki z serem kozim

    Minipapryczki z serem kozim

    Porcje p, Czas przygotowania: 10 m, Czas gotowania na parze: 8 m
    0–30 minut
    Warzywa
    Bezorzechowa
    Wegetariańska
    Ser
    Startery i przekąski
    Airfryer

    Składniki

    • 8 minipapryczek
    • ½ łyżki oliwy z oliwek
    • ½ łyżki suszonych ziół włoskich
    • 1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu
    • 100 g miękkiego sera koziego pokrojonego na 8 kawałków

    Jak przygotować słodkie oblicze papryki:

    • Sposób przygotowania – jak przygotować minipapryczki z serem kozim:
    • Rozgrzej urządzenie airfryer do temperatury 200°C.
    • Odetnij górę minipapryczek, usuń z ich wnętrz nasiona i błony.
    • W głębokim naczyniu wymieszaj oliwę z oliwek z suszonymi ziołami włoskimi i minipapryczkami.
    • Pokrój kozi ser na osiem równych kawałków.
    • Zamocz w oliwie każdy z kawałków sera koziego.
    • Włóż kawałek sera koziego do każdej minipapryczki.
    • Ułóż papryczki obok siebie w koszu. Każdą z nich zakryj odciętą wcześniej górą.
    • Wsuń kosz do urządzenia airfryer i ustaw zegar na 8 minut.
    • Piecz minipapryczki, dopóki ser się nie rozpuści.
    • Podawaj minipapryczki na talerzykach jako przystawki lub przekąski. Smakują podane zarówno na ciepło, jak i serwowane na zimno.
    Minipapryczki z serem kozim - przepis na szybką i ostrą przekąskę | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Naszą witrynę najlepiej wyświetlać w najnowszych wersjach przeglądarek Microsoft Edge, Google Chrome lub Firefox.