Jak korzystać z urządzenia do gotowania jajek Philips, aby ugotować jajka według własnych upodobań?
Opublikowano dnia 21 marca 2024 r.
Aby osiągnąć pożądany stopień ugotowania jajek przy użyciu urządzenia do gotowania jajek Philips, ilość wody, którą musisz dodać, będzie zależeć od różnych czynników. Czynniki te obejmują temperaturę pomieszczenia, a także świeżość, rozmiar i temperaturę jajek. Poniżej znajdziesz kilka pomocnych wskazówek, które pomogą Ci określić odpowiednią ilość wody.
Gotowanie jajek na miękko
Aby ugotować jajka na miękko, zmniejsz ilość wody o 5 ml (1 łyżeczka) zalecanej dawki.
Gotowanie jajek na twardo
Aby ugotować jajka na twardo z nienaruszoną skorupką, zwiększ ilość wody o 5 ml (1 łyżeczka) zalecanej dawki.
Czyszczenie urządzenia do gotowania jajek Philips
Element grzejny powinien być wycierany po każdym użyciu, aby zapobiec osadzaniu się brudu i kamienia, które mogą wpływać na wydajność gotowania.
Mycie jajek
Przed umieszczeniem jajek na tacce umyj je, aby ograniczyć zabrudzenia.
Schładzanie urządzenia do gotowania jajek Philips
Jeśli chcesz ponownie gotować jajka, poczekaj, aż urządzenie ostygnie.
Czy rozwiązania pomogły rozwiązać problem? Jeśli nie, skontaktuj się z nami w celu uzyskania pomocy.
Kliknięcie tego linku spowoduje opuszczenie oficjalnej witryny Royal Philips (“Philips”). Wszystkie linki do witryn internetowych będących własnością osób trzecich, które pojawiają się w tej witrynie, są udostępniane wyłącznie dla Twojej wygody. Wszelkie linki kierujące do innych stron nie stanowią akceptacji takiej innej strony i Philips nie wyraża żadnej opinii ani gwarancji w stosunku co rzetelności, terminowości lub czy odpowiedniego charakteru treści zawartych na jakiejkolwiek stronie, do których link znajduje się na witrynie i nie przyjmuje żadnej wynikającej z tego tytułu odpowiedzialności.