CA6810/00
Wszystko zaczyna się od najlepszych ziaren
Ten wyjątkowy pakiet powitalny umożliwia wypróbowanie wszystkich mieszanek Saeco Caffè Selezioni Nobili. Zafunduj sobie najbogatszy smak kawy dzięki połączeniu mieszanki Saeco Caffè Selezioni Nobili i ekspresu Saeco.
Zobacz wszystkie korzyściNiestety ten produkt nie jest już dostępny
Jeśli masz prawo do zwolnienia z podatku VAT na urządzenia medyczne, możesz z niego skorzystać w przypadku tego produktu. Kwota podatku VAT zostanie odjęta od powyższej ceny. Szczegółowe informacje na ten temat można znaleźć w koszyku zakupów.
Wysokość odgrywa ważną rolę w rozwoju ziaren kawy. Warunki występujące na dużych wysokościach — temperatura i opady deszczu — zapewniają wolniejszy cykl wzrostu kawowca i tym samym czas na to, by ziarna nabrały bogatego aromatu.
Starannie łączymy ze sobą ziarna z najlepszych upraw, aby uzyskać optymalną równowagę aromatu, konsystencji, posmaku, kwaśności i wyglądu kawy.
Współpracujemy z hodowcami tylko tych gatunków kawy, których ziarna zachowują swój indywidualny charakter przez cały rok, dzięki czemu można cieszyć się zawsze tą samą jakością kawy.
Przesiewanie odbywa się natychmiast po zebraniu w celu oddzielenia ziaren niedojrzałych, uszkodzonych, odbarwionych lub innych, które nie spełniają norm. Następnie wykonywanych jest kilka dodatkowych procedur kontroli i sortowania, aby tylko odpowiednie ziarna kawy trafiły na koniec do Twojego ekspresu.
Indywidualne palenie umożliwia zachowanie wewnętrznego bogactwa aromatów każdej mieszanki kawy.Są one palone osobno, a dopiero potem mieszane w odpowiednich proporcjach w celu zachowania bogactwa aromatu.
W pełni automatyczne ekspresy umożliwiają przygotowanie kawy na wiele sposobów. W Saeco wypróbowaliśmy je wszystkie i wybraliśmy te, które najlepiej pasują do Caffè Selezione Nobile. Teraz możesz cieszyć się najlepszą kawą już od pierwszej filiżanki.
Mieszanka powoli odkrywa przed Tobą swój wyjątkowy smak w małym, mocnym espresso. Jej charakter można również poznać w napojach kawowych typu cappuccino i latte macchiato.
Masa i wymiary