1
Grille

Ciesz się prawdziwym smakiem grillowanych potraw dzięki elektrycznemu grillowi Philips

Grill elektryczny

Grill elektryczny

HD6370/90

 

Nowy grill Philips praktycznie nie wydziala żadnego dymu podczas przygotowywania potraw, dzięki czemu możesz bezpiecznie grillować w pomieszczeniach, bez użycia węgla i gazu. Zaawansowawna technologia podczerwieni sprawia, że urządzenie szybko się nagrzewa, dzięki czemu można rozpocząć grillowanie już po kilku minutach.

 

Steki, hamburgery, łosoś czy kurczak są odpowiednio wysmażone na zewnątrz i jednocześnie soczyste w środku.

Grilluj praktycznie bez dymu*
Zaawansowany system podczerwieni zapewnia równomierne grillowanie w temperaturze 230⁰C
Nieprzywierająca aluminiowa powierzchnia grillowa z szerokimi kratkami zapewnia doskonałe znaki grillowania.
Łatwe czyszczenie, wszystkie zdejmowane części można myć w zmywarce
Nadmiar oleju i tłuszczu spada na tacę, dzięki czemu dania są lżejsze

Grill Philips – zaprojektowany do używania przez 365 dni w roku, niezależnie od pogody, dzięki czemu możesz z łatwością przygotować zdrowe i smaczne posiłki

Zobacz jak działa grill Philips z kolecji Avance
Odtwórz wideo

Nawet 80%* mniej dymu dzięki zaawansowanej technologii podczerwieni  

 

Jak zminimalizowaliśmy dym wydzielający się z grilla? Zaawansowana technologia podczerwieni wraz ze specjalnymi reflektorami kieruje ciepło w stronę kratki, uzyskując pyszne, równomiernie przygotowane potrawy, pozostawiając tacę na tłuszcz wystarczająco chłodną, aby zminimalizować iość dymu oraz rozpryskiwanie się tłuszczu.

 

Bez względu na pogodę możesz grillować swoje ulubione potrawy w pomieszczeniu.

 

* Do 80% mniej dymu w porównaniu z wiodącym modelem grilla elektrycznego podczas grillowania 2 porcji 4 hamburgerów z wołowiną (11 dkg – 18% tłuszczu, 82% czystego mięsa).

Sałatka Caesar z grillowanym kurczarkiem
Grillowany stek z łososia
Amerykański hamburger z grilla
Stek z podwójnymi żeberakmi z marynacie z pieprzu

Bez regulacji temperatury


Podczas korzystania z tradycyjnego grilla występują duże wahania temperatury co utrudnia grillowanie, często powodując przypalenie jedzenia. Dzięki grillowi Philips nie musisz regulować temperatury. Urządzenie szybko nagrzewa się do temperatury 230⁰C, idealnej do pieczenia mięsa, utrzymującej się przez cały proces gotowania. W efekcie powstają smaczne, soczyste i równomiernie wysmażone potrawy przy minimalnym wysiłku.

Grilluj i piecz różnorodne dania


Ciesz się grillowaniem i pieczeniem potraw przez cały rok dzięki dołączonemu rożnowi. Teraz możesz również upiec idealnego kurczaka, świąteczną szynkę, żeberka, pieczoną wołowinę lub inne dowolne danie na każdą okazję.

Dzięki automatycznemu szpikulcowi, który stale się obraca, otrzymasz równomiernie ugotowane, złote i chrupiące dania.

Odtwórz wideo

Większy wybór