Saeco

Saeco

    Poznaj smak prawdziwego włoskiego espresso w domu

    Urządzenie odzwierciedla najnowsze trendy — jest kompaktowe, barwne i proste w obsłudze. Ekspres Saeco A Modo Mio Extra, opracowany we współpracy z firmą Lavazza, został stworzony w oparciu o najnowocześniejszą technologię, która gwarantuje aromatyczny, pełny smak espresso.

Filmy

[trigger to render Video Gallery]

Obrazy

Poznaj smak prawdziwego włoskiego espresso w domu

Dzięki ekspresowi do kawy Saeco Lavazza A Modo Mio

  • Pompowanie pod ciśnieniem 15 barów

    Pompowanie pod ciśnieniem 15 barów

    Wysokie ciśnienie zawsze wydobywa pełny aromat ze zmielonych ziaren kawy

  • Kapsułki Lavazza A Modo Mio

    Kapsułki Lavazza A Modo Mio

    Kapsułki Lavazza A Modo Mio zawierają wiele unikalnych odmian kawy, które są próżniowo zamknięte, dzięki czemu doskonale zachowują właściwości i smak. Dostępnych jest wiele mieszanek, które zadowolą każdy gust, a Lavazza gwarantuje ich jakość i autentyczność

  • Uniwersalna podpórka na filiżanki

    Dzięki uniwersalnej podpórce na filiżanki tackę można ustawić w taki sposób, aby móc czerpać przyjemność z espresso w ulubionym kubku

  • Automatyczne wysuwanie kapsułek

    Po każdym parzeniu kapsułki wpadają do wewnętrznego pojemnika ekspresu do kawy, z którego można je bez problemu później wyrzucić, nie robiąc bałaganu

  • Funkcja gorącej wody

    Wystarczy przekręcić pokrętło, aby nalać gorącą wodę do przygotowania herbaty, kakao, kawy americano i innych gorących napojów.

  • Wyjmowany zbiornik wody

    Zbiornik wody można łatwo napełnić pod kranem

  • Blokada kapania po każdym użyciu

    Kawa nie kapie i nie ma bałaganu po zakończeniu parzenia

  • Funkcja wytwarzania pary

    Za pomocą dozownika pary można spienić mleko do kawy latte i cappuccino

  • Zaawansowana technologia opracowana przez firmę Saeco dla A Modo Mio

    Firma Saeco, dzięki swojemu długoletniemu doświadczeniu i zamiłowaniu do kawy, opracowała innowacyjny sposób parzenia, który zawsze gwarantuje odpowiednią temperaturę, ciśnienie i zaparzanie kawy, a uzyskane espresso jest zawsze kremowe i ma pełny smak

Pokaż wszystkie dane techniczne

Ostatnio wyświetlone produkty

Być może zainteresują cię też