1
Centrum konserwacji ekspresów Saeco

KONSERWACJA EKSPRESU DO KAWY SAECO

Instalacja ekspresu

Podczas pierwszego użycia ekspresu Saeco postępuj zgodnie z niniejszym przewodnikiem krok po kroku.

Filtr AquaClean

Pamiętaj o regularnej wymianie filtra AquaClean. Dzięki temu zaparzysz do 5000 filiżanek kawy bez konieczności odkamieniania ekspresu*. Z każdym filtrem można przygotować do 625 filiżanek.

Czyszczenie i konserwacja

Dowiedz się jak w prosty sposób zadbać o swój ekspres, aby przedłużyć jego okres eksploatacji i cieszyć się zawsze doskonałą kawą. 

Jak usuwać kamień

Zobacz jak przeprowadzić odkamienianie ekspresu do kawy Saeco w momencie, gdy urządzenie zasygnalizuje taką konieczność.

Akcesoria i części

Odkryj rekomendowane akcesoria i produkty do konserwacji ekspresów do kawy Saeco.

Znajdź instrukcję obsługi

Znajdź instrukcję obsługi i dowiedz się jak korzystać ze swojego ekspresu do kawy Saeco, aby w pełni wykorzystać jego możliwości.

Rozwiązywanie problemów

Dowiedz się, jak rozwiązywać problemy, które mogą wystąpić podczas korzystania z ekspresu do kawy Saeco.

Kontakt

Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytania na tej stronie? Skontaktuj się z nami — z przyjemnością Ci pomożemy.
 * W przypadku 8 wymian filtra, zgodnie ze wskazaniem urządzenia. Rzeczywista liczba filiżanek zależy od wybranego rodzaju kawy, płukania i czyszczenia.

Znajdź instrukcję obsługi

Aby znaleźć szczegółowe informacje, wpisz nazwę lub numer produktu swojego ekspresu do kawy Saeco, np. Xelsis lub SM7685/00.

Jak możemy Ci pomóc?

Akcesoria

Nasze filtry do wody, środki do usuwania kamienia oraz produkty do konserwacji pomogą parzyć wyśmienitą kawę i utrzymać ekspres do kawy Saeco w dobrym stanie.

Rozwiązywanie problemów

Rozwiąż samodzielnie problemy, które mogą od czasu do czasu pojawić się podczas korzystania z ekspresu do kawy Saeco.

Zarejestruj urządzenie

Zarejestruj swój ekspres do kawy już dziś i otrzymuj najświeższe informacje o naszych produktach i ofertach specjalnych.

Usuwanie kamienia

Zapoznaj się ze wszystkimi informacjami dotyczącymi usuwania kamienia, aby wydłużyć okres eksploatacji ekspresu i umożliwić parzenie kawy o optymalnym smaku.